SISÄLOGISTIIKKAPALVELUT

Logistic Services on erikoistunut sisälogistiikan palveluratkaisuihin.

Vahva toimialaosaamisemme sekä osaava ja sitoutunut henkilöstömme tekevät meistä luotettavan kumppanin logistiikan erilaisissa palveluratkaisuissa. Uskomme joustaviin asiakkaan tarpeista lähteviin ratkaisuihin, jotka parantavat asiakkaidemme kilpailukykyä ja mahdollistavat tehokkaan toiminnan joka päivä.

Luottamus

Ulkoistamispäätös edellyttää vahvaa luottamusta logistiikkakumppaniin. Me teemme aina kaikkemme ollaksemme tämän luottamuksen arvoisia. Tässä vastuullisessa tehtävässä avainasemaan nousevat kiinteä asiakasyhteistyö sekä motivoitunut, ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilökunta.

Suoritehintainen palvelu

Toimimme puskurina asiakkaan logistiikkahaasteille. Palvelussamme asiakkaan kustannukset muodostuvat vain tehdyistä tapahtumista ja työsuoritteista, ei käytetystä ajasta. Vastaamme materiaalivirtojen volyymien muuttuessa mm. lisähenkilökunnan perehdyttämisen- ja ylitöiden kustannuksista. Mahdollisen tavaramäärän hiipuessa asiakkaan käsittelykulut putoavat välittömästi vastaavasti.

Toimintamallin etuja ovat mitattavuus, ennakointi sekä välitön kyky reagoida muuttuviin tilanteisiin.

Henkilökunta

Työnantajana URA Group nojaa ammattitaitoiseen ja työtehtäviinsä sitoutuneeseen henkilöstöön. URA Group tukee jokaisen työntekijänsä yksilöllistä osaamista ja ammattitaidon kehittämistä. Tämä on koko yhtiön menestymisen ydin. Asiakas voi huoletta luottaa ammattitaitoisen ja osaavan henkilöstömme osaamiseen ja suorituskykyyn.