Siirry sisältöön

Tarpeisiisi räätälöity palvelukokonaisuus

Me tunnemme varaston ja terminaalin arjen, haasteet ja pullonkaulat. Rakennamme yhdessä kanssasi  tarpeisiisi räätälöidyn palvelukokonaisuuden, joka auttaa sinua tekemään kannattavampaa liiketoimintaa alati muuttuvassa maailmantilanteessa.

Toimintamme pohjautuu pitkään kokemukseen, asiakkaamme omien prosessien havainnointiin ja jatkuvaan kehittämiseen sekä suoritepohjaiseen hinnoitteluun. Säästöä syntyy, kun logistiikkaprosessin kiinteät kustannukset vaihtuvat muuttuviksi kuluiksi, jotka reagoivat välittömästi kysynnän vaihteluihin. Kustannuksia syntyy vain tehdyistä työsuoritteista ja tapahtumista, ei ajasta.

Me otamme vastuullemme sen, että tavara liikkuu silloinkin, kun on todella kiire. Et  maksa turhasta silloinkaan, kun kysyntä hidastuu. Läpinäkyvyys ja jaettu hyödyn ja riskien malli varmistavat laadun ja lopputuleman – ja sen, että nukut yösi paremmin.

Laske mitä palvelumme säästää sinulle

Toimivampaa sisälogistiikkaa palveluna

Vahva toimialaosaaminen, osaava ja sitoutunut henkilöstömme ja kiinteä asiakasyhteistyö auttavat meitä lunastamaan lupauksemme paremmasta sisälogistiikkapalvelusta.

  • Rahtiliikenteen tavaraterminaalit ja varastot
  • Tukkukaupan varastot
  • Valmistavan teollisuuden tarpeet

Joustavammat satamatoiminnot palveluna

Lastin kiinnitys on vaativaa työtä, johon tarvitaan turvallisuusmääräysten tuntemista, erikoisosaamista ja omat työkalunsa. Paikalliset sääolosuhteet ja yhä tiukemmat aikataulut asettavat omat haasteensa työturvallisuudelle. Työhön erikoistumalla olemme hioneet palvelustamme turvallisen ja tehokkaan työskentelymallin Suomen olosuhteisiin.

  • Saatavuus 24/7/365
  • Toimintoja Helsingissä, Raumalla ja Kotkassa
  • Koulutetut ja motivoidut ammattilaiset osaavat asiansa ja tekevät työnsä vastuullisesti
  • Standardoidut prosessit takaavat turvallisuuden, työn laadun ja luotettavuuden